Plaça de la Vila Nº 15, Vilanova i la Geltrú  +34 938935311
0 items - 0.00 

Avui “Conte va! Va de contes”.

Aquí, a la Carpeta, tenim com a eix fonamental el servei i el respecte als clients. Volem que estiguis bé amb nosaltres, i dins el nostre ADN, hi ha la convivència de diferents generacions en un mateix espai; els més petits i els més grans. Això ho practiquem cada dia, i es la nostra raó de ser.

Avui, us volem explicar com a través de la il·lusió, la constància i el respecte: el somni esdevé màgia i perdura en el temps, més enllà de tot plegat.
Un somni vilanoví, un somni per els més menuts, i una il·lusió que esclata cada any amb la senzilla rialla d’un nen.
La fundació de la que us volem parlar, va esser creada per continuar gaudint de la literatura infantil tal i com ho feia la Judit Sendra: mestra, contacontes i gran amant dels contes il·lustrats, que vivia la seva vocació amb passió.

Ens va deixar jove, però va aconseguir que la seva petjada sigui eterna; amb aquesta fira anual que té com a únic objectiu aconseguir la rialla dels nostres infants. Un objectiu primari, important i central. Amb molta gent que comparteix el mateix anhel.
Deixeu que us expliqui amb les paraules de la Judit el poc que li cal a un nen per a ser feliç:

 

4rialles

 

De vegades ens oblidem de pensar com a nens, i pretenem que els nens pensin com adults. De vegades, oblidem que el nostre objectiu hauria de ser, aconseguir un mon millor per als que ens precediran; i moltes vegades oblidem que la veritable plenitud no es omplir la butxaca, si no omplir el cor.

Aquí, a La Carpeta, intentem cada dia que tu et sentis molt millor, que recordis aquella «guerra de pessigolles», que siguis feliç. I també intentem contribuir i ajudar a tots aquells que creen un mon millor per els nostres fills. El nostre més sincer homenatge a tota la gent que fan possible aquesta fira, i amb el seu treball desinteressat omplen els cors dels nostres infants.
Aquest any, com d’altres anys, intentàrem que la fira sigui tot un èxit. Us anirem posant tots els actes a la nostra agenda, tots els enllaços, totes les informacions interessants.

I també, aquest any podeu adquirir els productes creats especialment per la fira. Sense ànim de lucre, per a que l’únic benefici sigui el somriure i «la guspira d’il·lusió» d’un nen. No hi ha res més important.

Enllaços que us poden interessar:

Presentació de la Programació de la 4t. Fira Conte va! Va de contes i reunió de voluntaris

Exposició de la fira.

Fira Conte va, Va de Contes

Web de l’associació:  www.conteva.cat
facebook: Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia
Twitter: @contevadecontes

Categories: Blog

Comments are closed.