Plaça de la Vila Nº 15, Vilanova i la Geltrú  +34 938935311
0 items - 0.00 

La presentació del cartell enceta el Carnaval 2016

La presentació del cartell i la imatge gràfica del Carnaval 2016 enceta la festa d’enguany. Aquest diumenge, 24 de gener, a partir de les 12 del migdia, La Sala serà l’escenari d’aquesta presentació, que també permetrà veure el programa d’actes. La publicació del programa no és tan sols un recull d’allò que es pot fer a la ciutat durant els dies de Carnaval, sinó que té un gruix important dedicat a diverses entrevistes i reportatges amb caràcter plenament carnavalesc i vilanoví.

Al finalitzar la presentació, també a La Sala, s’inaugurarà l’exposició “Relíquies de Carnaval”, on es podrà fer un recorregut per la festa a través de la seva idiosincràcia i alguns dels objectes que l’han fet més particular.

Aquesta jornada de diumenge també permetrà comprar tot allò relatiu a la festa a la Botiga del Carnaval, que aquest dia s’instal·larà a La Sala. Des del mateix programa d’actes fins al Sermó del Carnestoltes organitzat enguany per La Medusa, passant pel merxandatge del Carnaval, estarà disponible a La Sala.

 

De la web del Carnaval http://www.carnavaldevilanova.cat/

Categories: Blog

Comments are closed.