Plaça de la Vila Nº 15, Vilanova i la Geltrú  +34 938935311
0 items - 0.00 

Promoció de pagament amb Targetes CaixaBank

Hola noi@s.

Del  29 de Febrer fins al 29 de maig, si pagueu a La Carpeta Moderna amb una targeta de La Caixa, podeu tenir premi, en el marc de la promoció global que fa l’entitat.

 

Els primers 700 clients de Caixabank,  que facin, a la setmana, 4 pagaments de més d’1 € amb la targeta, l’aplicació mòbil o la polsera contactless de CaixaBank o imaginBank, (1) podran aconseguir un abonament de fins a 10 € en la quarta compra. (2) . Miri el tiquet de compra per saber si és un dels premiats.

A més, per cada compra de més d’1 € que faci, obtindrà 1 participació per al sorteig de 20 mòbils Samsung Galaxy S6 que farà Caixabank  al final de la promoció (3).  I si paga les compres des del mòbil amb les noves aplicacions CaixaBank Pay o imaginPay, rebrà 4 participacions per a aquest sorteig.

 

Aconsegueixi els premis als restaurants i les cafeteries que tinguin els distintius de la promoció Caixabank.

Promocio Caixabank

 

1. Promoció vàlida per a compres de més d’1 € que es facin del 29-2-2016 al 29-5-2016 amb qualsevol mitjà de
pagament de CaixaBank o imaginBank: targetes, polseres contactless o a través del mòbil amb CaixaBank Pay o
imaginPay.
2. L’abonament s’efectuarà als 700 primers clients que en una mateixa setmana (de dilluns a diumenge) facin operacions de més d’1 € amb qualsevol mitjà de pagament de CaixaBank o imaginBank. L’abonament serà de l’import de la quarta compra de la setmana, amb un màxim de 10 €. Limitat a les existències de 700 abonaments setmanals. Màxim, un premi per client a la setmana. La bonificació es rebrà durant les 72 hores posteriors a la quarta compra, al compte associat a la targeta del titular. S’exclouen de la promoció les targetes d’empleats del Grup CaixaBank i les  targetes restaurant.
3. Samsung Galaxy S6 64 GB de color daurat o negre.

Apa, que tingueu sort…

i que el dia sigui net i clar; de cara a l’estiu sobre tot…

Categories: Blog

Comments are closed.