Plaça de la Vila Nº 15, Vilanova i la Geltrú  +34 938935311
0 items - 0.00 

Taller Dels Sentits 2016

L’ ARTPERDINS A LA CARPETA

 

L´ ART (en MAJUSCULES), sempre ve de dins, emergeix com una sensació inexplicable que surt, per després omplir-nos de coneixement conscient o inconscient. No podríem viure sense l’ art, i molt sovint no ens n´adonem.

 Ens cal el fràgil i potent equilibri de les sensacions que genera l´art interior per comprendre el mon i ajudar-nos a evolucionar.

 Per la gent de La Carpeta, es molt important recolzar totes les manifestacions d´art Vilanoví, i el Taller Dels Sentits es l´inici de moltes intel·ligències artístiques a Vilanova. Tot un orgull tenir-los al costat. Tot un orgull, veure com la nostra Míriam lluita dia rere dia per despertar, extreure i  comprendre l’ intel·ligència artística dels Vilanovins.  Això si es Vilanovisme en Acció, i no en podem estar més agraïts.

Mireu com expressen aquesta necessitat d’art la gent del Taller dels Sentits.

 Des del Taller dels Sentits, no busquem una manera “correcta” de pintar, ni donem valor a una idea predeterminada de l’estètica. Partim del que som i d’ allò que ens configura, fent valer la nostra mirada de les coses des de les eines que ens proporciona l’art. Pinzells, teles, cartrons, fustes, pigments, tintes, olis, acrílics, aquarel·les, fang, són els materials i les tècniques que desplegarem per afavorir aquest treball personal.

 No busquen la manera correcta de pintar, ni tenen idees preconcebudes d’estètica. Una mirada fresca i innovadora per omplir aquesta necessitat d’estètica i art, sense frustracions i amb un plantejament veritablement global.

 En una època en la que tot va de pressa, on els missatges de més de 140 caràcters es perden en l’oblit o la mandra, la gent del taller dels sentits gossa plantejar-nos l’ importància dels detalls, l’ importància de profunditzar en el nostre interior per comprendre més de nosaltres mateixos. Amb propostes com l’ Artteràpia o el taller a les escoles omplen un veritable univers de sensacions.

 Amb l´ajuda de la Miriam, estem preparant l’exposició de L’ ARTPERDINS (els adults del Taller dels Sentits) que, com ja va sent habitual, farem a la Carpeta Moderna.  Els alumnes fan una selecció dels seus treballs de curs 2015-2016. La inauguració es farà el proper dissabte 11 de juny, a les 18:00, i s’hi estarà fins a l’11 de juliol.

 

  Foto1-ArtEndins Foto2-ArtEndins

 

No us perdeu l’exposició, una veritable explosió de sentits !!.

 

Més informació del Taller del Sentits a L’ Artendins.

 

I son al Carrer de l’Aigua, 68, baixos
Vilanova i la Geltrú, 08800

Tf: 93 814 56 26 / 675 206 204

 

Categories: Blog

Comments are closed.